Nu är det sommar och lediga dagar !

2015-06-29

Tack, tack, tack alla ni fantastiska kunder och människor som finns i min vardag som support på olika sätt.

Utan er skulle det inte vara möjligt för mig att påverka genom Lead by Profession. Känns på ett sätt fånigt att skriva, men jag behöver det. Jag är så otroligt tacksam för att ni tillsammans med mig gör det möjligt.

Vi vet idag att vår livstil, våra tankar och vårt sätt att förhålla oss till våra egna liv kan påverkas mer än vi tror om vi har en egen karta och kompass att guida oss själva utifrån. I sommar ska jag fokusera en del på min egen karta och kompass genom att drömma, fantisera och skapa fler nya målbilder inom ramen för Lead by Profession. Känns både spännande, kul, galet, pirrigt och helt underbart!

”Let´s dream big dreams and have fun.”

IMG_9988

Önskar dig en härlig sommar!

Anne-Leé Holmberg