Om oss

”Min vision är att skapa ett mer tydligt och kommunikativt ledarskap för människor i arbetslivet och i livet i stort.” Anne-Leé Holmberg

Hur vi människor kommunicerar har alltid intresserat och fascinerat mig. Men även hur man kan få något att bli annorlunda utan att det känns rörigt, fyrkantigt eller tråkigt. Visst – jag är medveten om att allt inte kan vara roligt, men jag menar att det mesta handlar om inställning, tydlighet och fokus till det vi gör och genomför i våra liv. Det är där känslan skapas av att det känns bra, är kul och leder framåt. Det här tror jag gäller överallt, vare sig det handlar om arbete eller privatliv.

Vi är med oss själva var vi än är, oavsett yrkesroll, befattning och arbetsuppgifter. Idag möter jag många som söker efter ett verktyg, arbetssätt eller metod att använda i sitt arbete och i sin vardag för att skapa känslan av enkelhet. Många vill även skapa en starkare känsla av att vara nöjd och känna glädje. Det verktyget menar jag är du själv.

Lead by Profession erbjuder konsulttjänster för nyckelpersoner, chefer och ledare som vill ha hjälp och stöd i utveckling och förändringsfrågor. Anne-Leé Holmbergs unika ledarperspektiv och erfarenhet bidrar till att du som ledare når dina mål, samtidigt som du får praktiska verktyg och nya perspektiv i och för ditt sätt att leda människor och verksamheter mer framgångsrikt.