Workshopserie – Din inre kompass

2014-03-23

Kompass-2-1024x680
Vi människor ställs inför olika situationer där vi behöver göra val, i arbetet eller i livet i stort. Vi behöver ofta både karta och kompass för att ta oss fram, men tänker inte på att världens bästa kompass finns inom oss själva. Här finns en kraft – vår egen inre kompass – som vi av olika anledningar inte alltid använder eller ibland bara skulle behöva ”ställa in” lite smartare. När vi gör det, skapar den en skön känsla att vi är på rätt väg och känner mer tillit till oss själva.  

Med start i maj och med avslut under hösten kommer vi att träffas under halvdagar vid 6 tillfällen. Att bara ställa in sin egen kompass är inte alltid helt enkelt – vi tror därför att det finns ett värde att vi träffas över en tid och med tid för reflektion mellan våra möten.

Vad får du när du investerar din tid i workshopsserien? 

Vi har idag ofta ansvar som är komplexa att förstå och en vardag där det inte alltid finns inplanerad tid att sitta ned och skapa en plan för att ställa in sin egen kompass. Vi tror att det är precis det som behövs för att utveckla ” sitt bästa jag ” När du gjort grundarbetet med dig själv bidrar det oftast till en tydlighet, förståelse och commitment så att större och mindre förändringar som du gör är grundade i dig själv.

Vad kommer vi att göra när vi träffas?

Du kommer att guidas genom upplevelsebaserade tillfällen som innehåller teoriavsnitt, övningar, diskussioner, reflektioner och enklare meditationer. Du får även tillgång till verktyg som du kan använda i olika arbets- och vardagssituationer.

För vem?

För dig som har en roll där det är viktigt att kunna leda dig själv och andra. Vi tror att du är chef, nyckelperson, inom HR eller mellanchef på väg till ditt nästa steg i arbetslivet.

Vi som leder dagarna

Cristina Tscherning är samtalsterapeut och coach, och har under många år också arbetat som organisationskonsult. Cristinas fokus är att guida människor som söker självinsikt och har intresse för utveckling av det personliga ledarskapet och som vill uppnå känslan av att kunna styra sitt liv genom självkännedom.

Läs gärna mer om Cristina Tscherning på www.yosoy.se eller www.mamitasthlm.se

Anne-Leé Holmberg arbetar som konsult i olika uppdrag med huvudfokus på ledarutveckling i samband med utveckling och förändringsarbete ”För mig är det självklart att det går att kombinera det mjukt mänskliga och det hårt resultatfokuserade – att förena människor och strategier.” Med den drivkraften skapar Anne- Leé långsiktiga synliga resultat.

Läs gärna mer om Anne-Leé Holmberg på www.leadbyprofession.com

När?

  • Tisdag 13 maj
  • Tisdag 27 maj
  • Tisdag 17 juni
  • Tisdag 26 augusti
  • Tisdag 16 september
  • Söndag 21 september

Tider Tisdagar och Söndag kl. 15 – 19.00

Plats Mamita Sthlm, Vikingagatan 29

Pris 9950 :-kr exklusive moms

Anmälan Cristina Tscherning eller Anne-Lee Holmberg 

Max 12 deltagare.

Har du frågor, tankar eller funderingar – hör gärna av dig !

cristina@yosoy.se +46709434043 eller

anne-lee@leadbyprofession.com +46703789477