En favorit – Working hard for something we love is called PASSION ! 

2019-09-12

Skärmklipp 2015-08-11 23.19.48

När jag såg bilden tänkte jag direkt på min vår, mycket uppdrag men utan känslan av stress. Bara glädje och en känsla av ”flow” – helt underbart. En känsla jag bara ville skulle fortsätta.

Första dagarna jag var sommarledig dök den här bilden upp i min dator för att sedan följa med genom veckor av resa, berg, vatten och hemma liv.

Jag gillar den verkligen !

För mig är det inte helt naturlig att säga att jag har mycket uppdrag och att jag är stressad, det känns läskigt då jag sällan vet hur det kommer att se ut om några veckor eller månader. En sida av mig och min person är strukturerad och planerad medan en annan är tidsoptimisten. Den har visat sig fler än en gång under året som gått… Det tillhör inte vardagen att jag skrattar högt åt mig själv men under våren har det hänt vid flera tillfällen.

Att planera i kalendern är en sak men vekligheten som som vi alla lever i innebär förseningar, trasslande kopieringsmaskiner, ont i halsen, tappad telefon i skurhinken osv. Det är tid jag ofta glömmer att räkna in i helheten då jag är i mitt ”passionerade flow” och i känslan av att allt är möjligt.

Vad jag landat i är att det varit ett stort bidrag till mig som Anne-Leé att tillsammans med andra ha fått möjligheten att använda min egen starka känsla av passion för det jag gör i mina uppdrag. En annan lärdom är att resten av året fokusera mer på att även planera in oförutsedda händelser i kalendern.

Kul att vara tillbaka efer sommarledigheten!

Anne-Leé Holmberg