Varmt välkommen till frukost hos mig tisdagen den 5 maj

2015-04-21

Vad kan Sveriges ALLA externa och interna konsulter

göra för att lyckas bättre i sin yrkesroll?

Varmt välkommen till frukost hos mig tisdagen den 5 maj kl. 8 där vi att gästas av konsultexperten Marianne Olsson som nyligen kommit ut med sin andra bok. Den nya boken vi kommer att få ta del av heter Konsultboken – guiden till att lyckas. Boken är skriven för alla konsulter samt till dem som funderar på att bli konsult eller vill veta mer om vinsterna med ett konsultativt förhållningssätt.

 Skärmklipp 2015-04-21 10.11.50

Jag träffade Marianne första gången för snart fjorton år sedan då vi arbetade tillsammans på konsultföretaget The Empower Group, vi var Marianne ́s första kund. År 2006 skrev hon boken ”Framgångsrik konsult – guiden till att lyckas”, som jag tyckt mycket om och använt som en utgångspunkt i min egen roll som konsult. För mig känns det extra roligt att tillsammans med er få möjlighet att lyssna, resonera och diskutera den nya rankingen av framgångsfaktorerna som presenteras i boken.

I ”Konsultboken” presenteras en unik undersökning om konsulternas vardag samt många värdefulla tips och kraftfulla råd som vi kommer att få ta del av.

När? Tisdagen den 5 maj
Frukost startar kl.8.00, föredraget börjar kl. 8.30 och pågår en timme.

Var? På mitt kontor, Klarabergsviadukten 63 i Stockholm
OSA: Tack för att du anmäler dig +1 senast den 24 april.

Marianne Olsson har varvat konsultrollen med jobb som marknads- och kommunikationschef i flera börsbolag. Hon har under en rad år föreläst om konsulternas framgångsfaktorer och hållit workshops för att främja intern utveckling i konsultföretag och andra organisationer.

Välkommen! Inbjudan gäller för dig och en gäst.

Anne-Lee Holmberg www.leadbyprofession.com

& Marianne Olsson www.konsultboken.se