Ett steg mot hållbara människor som bidrar till lönsamma företag och anpassade arbetsstrukturer över tid.

2024-07-03

Under de senaste veckorna har jag haft glädjen och förmånen att presentera förslag för samarbete med två kunder kring ledningsgruppsutveckling efter sommaren. Även om jag ännu inte vet om det blir av, är jag säker på en sak. 

Att få vara den externa parten som tillsammans med en ledningsgrupp skapar bättre förutsättningar, lär från tidigare erfarenheter, och tydliggör vägen framåt mot de gemensamma målen är en otroligt stor förmån. Alla uppdrag är unika, men vetskapen om att ledningsgruppens arbete påverkar hela organisationen gör det alltid lite extra speciellt.

Det är inte alltid okomplicerat, men det är oftast väldigt roligt. Att se och höra när gruppen själva upplever mervärdet av att avsätta tid och genom sitt engagemang skapa insikter och klokskap tillsammans – övertygar mig om vår potential att arbeta som EN grupp. En ledningsgrupp där gemensamma fokus, respekt, kompromisser och samarbete leder oss framåt i vardagen.

Målet är att skapa synbara resultat för företag som vill öka sin lönsamhet genom att skapa hållbara människor och anpassade arbetsstrukturer över tid. Genom att påverka hela företaget skapar vi tillsammans synbara resultat. 

Jag ser fram emot spännande samarbeten och en fantastisk höst.

Önskar dig en fin sommar med blå himmel, lata dagar, jag skall plocka blommor och äta massor av hallon.

Anne-Leé Holmberg