Läs gärna! www.leadbyprofession.com

2012-10-05

Några av er vet, andra inte alls men under våren ombildade jag mitt bolag från en enskildfirma till ett AB. Redan tidigt insåg jag att ett stort utvecklingsområde för mig var att bli mer tydlig med vad jag gör och inte gör samt vad jag bidrar med i uppdrag lång och kortsiktigt. Inte helt enkelt kan jag lova. Att prata är en sak för mig, men att skriva – något helt annat.

Ett extra stort varmt tack till er som hjälpt mig att i text konkretisera hur det är att samarbeta med mig. Ett ovärderligt bidrag till mig på många sätt. Utan er kan jag ärligt erkänna att jag är osäker på om det här arbetet någonsin blivit klart.

Att leva som man lär brukar oftast bli bäst så ett speciellt tack till; Eva Rozgoni, Språkligheter som varit min skrivcoach i det här arbetet, du har verkligen varit fantastisk med och för mig. Du har fått mig att ta fram det som jag visste fanns där men som jag inte var kapabel att ta fram på egen hand. Självklart även Tobias på Quicknet som hjälpt mig med att tekniskt bygga hemsidan. En stjärna kommer lysa extra starkt på dig under en lång tid. Din positiva approch då jag haft mina ideér som du försökt möta.

Berätta gärna vad du tycker när du besökt sidan

Tack & Väl mött!

Hälsar

Anne-Leé Holmberg