Har du läst boken ” Den magiska gnistan”? Vill du lyssna på Kajsa Ingemarsson på Mamita Sthlm 7 November?

2013-10-14

Screenshot-2013-10-14-22.26.07-291x300
Läs gärna; http://mamitasthlm.se/portfolio/den-magiska-gnistan-2/

Den magiska gnistan!

– En inspirerande kväll med Kajsa Ingemarsson.

Längtar du efter att ditt liv ska bli större, upplevelsen intensivare och att din känsla av meningsfullhet ska öka? Bra! Det betyder att du vill utveckla din kreativa förmåga. Och din förmåga till att få något gjort.

Den skapande förmågan är en kraft vi alla föds med. Så hur kommer det sig då att somliga av oss tycks ha så mycket lättare att få idéer och leva kreativt än andra? Vad är förresten kreativitet, och vad är det som händer när vi blir (eller inte blir) inspirerade?

För dig som vill förstå mer av det mysterium som är du och som vill skapa det liv du verkligen vill ha, bjuder Kajsa Ingemarsson – en av Sveriges populäraste författare – in till en garanterat inspirerande kväll på Mamita Sthlm 7 November. I inträdet ingår Mamitas legendariska fika och dessutom får du med dig Kajsas aktuella och härligt inspirerande bok Den magiska gnistan – vägen till ett kreativt liv (värde 190:-).

Mamita Sthlm är en fantastisk plats skapad av Cristina Tscherning och Malin Berghagen . En samtals yogastudio och samlingsplats med hög mysfaktor och hemma-hos-känsla. Under kvällen ser Mamita – lilla mamman – till att vi har det bra. Vi delar upplevelsen med likasinnade och i den angränsande trädgården lyser lyktor som får sprida sitt ljus i novembermörkret.

Varmt välkommen till en helkväll där vi får ta del av magiska gnistor och själsliga fyrverkerier – ett vackert steg på vägen till ditt nya, kreativare liv!

ANMÄL DIG HÄR http://simplesignup.se/event/33052

”Kreativitet handlar om våra obegränsade möjligheter att skapa våra egna liv. En medfödd urkraft som bokstavligen kan förändra världen. En kraft som du har inom dig, som söker din uppmärksamhet och som bär livets hela potential i sin famn.”