Dag 23. Whats your intention

2022-12-23

Vi lever i en intuitiv tidsålder som gör att vi mer och mer behöver vårt ”bästa jag” med oss i vårt dagliga liv. Inne i dig, i ditt hjärta finns tillgång till en djupare intelligens, energi och livskraft. Här finns massor av information, inre visdom och kraft – härifrån skapas mening, livslust och glädje.

När vi låter intentionen komma ifrån hjärtat har vi naturligt kärleksfulla ögon med oss  i vår önskan, längtan och val i livet i stort. Här får vi tillgång till ”våra snälla ögon” och våra ”goda grund avsikter”. Andetaget hjälper oss sedan att fylla på med livskraft och tacksamhet för att ge oss god energi, lugn och harmoni i våra kroppar och själar.

Hur gör man ?
Prova med att ställa frågan varför till dig själv och sätt ord på dina svar. Upprepa samma fråga flera gånger, gärna med lite tid emellan om det är möjligt.

Exempel på frågor.

  • Varför känner jag så här ?
  • Varför skall jag börja träna ?
  • Varför skall jag byta arbete ?
  • Varför skall jag leva i den här relationen ?
  • Varför är jag glad här men inte där ?

När vi satt ord på frågan varför vi önskar eller vill något och intentionen kommer inifrån vårt hjärta känner vi oss oftast mer kraftfulla, energi påfyllda, lugna och nöjda med våra val i livet.

What you give and feel is what you get back

Anne-Leé Holmberg