Att arbeta med proffs!

2014-05-01

Precis i dagarna har vi uppdaterat hemsidan www.leadbyprofession.com Det är fortfarande samma adress, men med en ny layout och ett uppdaterat innehåll. Berätta gärna vad du tycker när du besökt sidan.

Som alltid tror jag på att arbeta tillsammans med andra som har en stark förmåga att supporta och bidra till mig när jag är otydlig, för entusiastisk, ordblind, tidsoptimist och tror att allt är enkelt.

Det har jag gjort även den här gången.

Katrin Sandberg från Sunny Relations träffade jag under hösten 2013 vid ett antal möten där fokus var på mig och mitt företagande. Katrin, du inspirerade mig så starkt att vi under de sista mötena började skissa på en ny hemsida.

Eva Rozgoni, Språkligheter, har även den här gången varit min skrivcoach. Eva, jag är så imponerad av ditt lugn och ditt positiva ödmjuka sätt att vara med mig när jag är tokförvirrad. Tack för att du finns.

Ni alla på Quicknet, vilka proffs ni är. Ni har hjälpt mig med tekniken och även gjort att vi nu kan se den nya sidan snyggt i mobilen. Extra imponerad är jag över att ni har kunnat förstå innehållet i en del av mina mail till er, när jag beskrivit vad jag haft för önskningar och i arbetet kring detaljer på slutet.

Jag är tacksam, glad och full av energi av att jag fått möjlighet att arbeta tillsammans med alla er – ni är för mig superproffsiga i det ni gör och är! Tusen tack!

Och till dig som läser det här – titta in på hemsidan och se vad du tycker. Hör gärna av dig med feedback, det ser jag fram emot.

Vårhälsningar

Anne-Leé Holmberg